✅ Transport Marfa si mobila

✆ 0726 105 204

Servicii de transport

firma transport marfa si mobila

Va punem la dispozitie o gama vasta de servicii profesionale de transport marfa si transport mobila in Bucuresti, in tara sau strainatate, cu autoutilitare Fiat sau Peugeot, sarcina maxima 2 tone. Beneficiati de servicii profesionale apeland la firma noastra unde orice rugaminte sau cerere se asculta, se analizeaza si se rezolva cu siguranta. Am evoluat pentru Dvs., pentru noi prietenii si pentru multumirea sufleteasca atunci cand putem sa va indeplinim dorintele.

De cele mai multe ori, companiile nu isi pot permite luxul de a pierde foarte mult timp, daca se pierde timp se pierd bani. In acel moment apare nevoia de o firma specializata in domeniul transportului si a relocarilor, capabila sa lucreze in functie de posibilitatile clientului, cat mai repede dar in acelasi timp si cu profesionalism. Cateodata, imaginea si atmosfera care se creeaza intr-o firma este data si de mobilier, acesta trebuie sa ramana vizibil fata de clientii firmei. Din acest motiv, mobilierul trebuie sa ajunga la destinatie in perfecta stare, nicidecum zgariat sau rupt.

Suntem pregatiti si avem experienta necesara pentru mutarea arhivlor firmelor si companiilor, oricat de mari ar fi acestea. Echipa este instruita si disciplinata special pentru asemenea operatiuni de mare importanta. De obicei dureaza mai mult decat o mutare obisnuita, asta datorita importantei pentru firma Dvs. Se lucreaza cu atentie, ordonat si cu multa responsabilitate. Obligatoriu tinem evidenta tuturor actelor(dosarelor) care ies din locatia veche si care intra in locatia noua pentru ca Dvs. sa fiti linistit pe intregul parcurs al mutarii.

Call Now Button