Despre noi

Sorin David Trans este o firmă românească de transport din București. Vă punem la dispoziție o gamă vastă de servicii de transport marfă și mobilă în țară sau străinătate, cu autoutilitare Fiat sau Peugeot. Sarcina maximă de încărcare este de maxim 2 tone. Beneficiați de servicii profesionale apelând la firma noastră unde orice rugăminte sau cerere se ascultă, se analizează și se rezolvă cu siguranță. Am evoluat pentru dvs., pentru noi prietenii și pentru mulțumirea sufletească atunci când putem să vă îndeplinim dorințele.

De cele mai multe ori, companiile nu își pot permite luxul de a pierde foarte mult timp, dacă se pierde timp se pierd bani. Aici intervenim noi, o firmă specializată în domeniul transportului și a relocărilor, capabilă să lucreze în funcție de posibilitățile clientului, cât mai repede dar în același timp și cu profesionalism. Câteodată, imaginea și atmosfera care se creează într-o firmă este dată și de mobilier. Acesta trebuie să ramană vizibil față de clienții firmei. Din acest motiv, mobilierul va ajunge la destinație în perfectă stare, nicidecum zgâriat sau deteriorat.

Suntem pregătiți și avem experiența necesară pentru mutarea arhivlor firmelor și companiilor, oricât de mari ar fi acestea. Echipa este instruită și disciplinată special pentru asemenea operațiuni de mare importanță. De obicei durează mai mult decât o mutare obișnuită, asta datorită importanței pentru firma Dvs. Se lucrează cu atenție, ordonat și cu multă responsabilitate. Obligatoriu ținem evidența tuturor actelor(dosarelor) care ies din locația veche și care intră în locația nouă pentru ca Dvs. să fiți liniștit pe întregul parcurs al mutării.