Termeni și condiții

Drepturi asupra conținutului

Întregul conținut din acest site este protejat de legea 8/1996 privind protecția dreptului de autor.

Imaginile folosite în acest site aparțin autorilor lor. Sursa imaginilor este freepik.com

Informații și responsabilități

Încercăm pe cât posibil să oferim informații actualizate și corecte. Administratorul acestui website nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din conținutul acestui site, nu-și asumă în nici un fel răspunderea pentru eventualele inadecvențe ale produselor și serviciilor oferite pe site și nu garantează că informațiile sunt corecte, complete, actuale, ori fără erori.
Prin urmare, administratorul  nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

S.C. Sorin David Trans SRL. (denumită în continuare Sorin David Trans), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Sorin David Trans și ale terților, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Accesul și utilizarea paginilor www.transport-marfa.com.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezentate pe www.transport-marfa.com.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.transport-marfa.com.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.transport-marfa.com.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimtământul explicit al reprezentanților Sorin David Trans.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Sorin David Trans.

Sorin David Trans nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Sorin David Trans nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile www.transport-marfa.com.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.transport-marfa.com.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Sorin David Trans în lipsa unor acorduri ulterioare.

Modificări și completări

Ne rezervăm dreptul de a modifica, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site fără a informa în prealabil în acest sens.  Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site și se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea în continuare a acestui site.

Legături cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de noi utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri dar nu putem garanta / controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile terților la care se face trimitere.

Dispoziții finale

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați.